SoftTH Home

Author Topic: Euro Truck Sim 2  (Read 992 times)

bbc100

  • User
  • Posts: 3
Euro Truck Sim 2
« on: February 09, 2016, 12:49:09 PM »
I have no idea how to get this to work in ETS2, there is no tutorial as far as I can tell, so can anyone help?

Messij

  • User
  • Posts: 4
Re: Euro Truck Sim 2
« Reply #1 on: February 09, 2016, 02:44:52 PM »
I found a solution by launching 32bits version.
I am playing Steam version so I subscribe to the 32bits beta version in the steam propreties of the game.
Now the three screen work but I am block to 30fps.

bbc100

  • User
  • Posts: 3
Re: Euro Truck Sim 2
« Reply #2 on: February 09, 2016, 10:21:47 PM »
Ok, I thought there was a standard 32-bit version...

bbc100

  • User
  • Posts: 3
Re: Euro Truck Sim 2
« Reply #3 on: February 10, 2016, 12:36:02 AM »
Ok, got it to work with the 64-bit version, now, it goes to my TV and leaves my other 2 screens black

Messij

  • User
  • Posts: 4
Re: Euro Truck Sim 2
« Reply #4 on: February 10, 2016, 03:06:16 PM »
Can you please explain how you got the 64bits version worked ?

cbr500

  • User
  • Posts: 1
Re: Euro Truck Sim 2
« Reply #5 on: December 14, 2017, 07:12:49 PM »
Somebody knows how to do in 64 bits?

 

anything